Zaalverhuur Utrecht

Woolloomooloo

Zaalverhuur Utrecht

Katmandu
Max 90 personen
MEER INFO
Woolloomooloo
Max 290 personen
Uitbreiden met Kilomanjaro (800 personen)
MEER INFO
Kilomanjaro
Max 500 personen
Te koppelen aan de Woo
MEER INFO
Zaalverhuur Utrecht

Zoekt u een locatie voor een feestje? Dan bent u bij de Woolloomooloo aan het juiste adres. Middels onze drie verschillende zalen kunnen wij aan alle soorten feesten en evenementen een decor bieden. De Woolloomooloo heeft inmiddels al decenia ervaring met verschillende soorten verhuur. In de afgelopen vijf jaar hebben onder andere : verenigingsfeesten, workshops, presentaties, afstudeerborrels, promotiefeesten, afscheidsfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en huwelijken in de Woolloomooloo plaatsgevonden.
Een groot voordeel van de Woolloomooloo is dat we erg goedkoop zijn. De zaalhuur is kosteloos en de prijs van een biertje is slechts €1,40.
Wilt u decoratie of aankleding voor uw feestje? In de verschillende zalen van de Woolloomooloo is bijna alles mogelijk! Wij hebben goede contacten met verschillenden verhuur bedrijven dus kunnen u daar ook bij helpen.
U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben beschikkingen tot verschillende huisdj’s die alle verschillende soorten muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien.

Ten slotte beschikt de Woolloomooloo over een professionele garderobe en kennen we geen openings- en sluitingstijden, u kunt uw feestje laten beginnen en eindigen wanneer u wilt. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het feestje komen boven de 18 zijn.